-
BIST 100
15945,77%-1,11
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,34% 0,06
-
GRAM ALTIN
6349,03% -1,15
-
Ç. ALTIN
10592,95% -3,28
7. Bodrum Acı Ot Festivali’nde Suzan Kardeş Sahne Alacak
Bodrum’un doğası, mutfağı ve kültürel mirasını bir araya getiren Bodrum Acı Ot Festivali, bu yıl 7. kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Bodrum’un doğası, mutfağı ve kültürel mirasını bir araya getiren Bodrum Acı Ot Festivali, bu yıl 7. kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası destekleriyle Ortakent Yahşi Yalılarını Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği tarafından organize edilen festival, 28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ortakent Köyiçi mevkiinde gerçekleştirilecek.
Festival kapsamında, sevilen sanatçı Suzan Kardeş, 28 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.
Doğadan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Yaklaşık 300 standın yer alacağı festivalde; Bodrum’un doğal zenginliğini yansıtan acı ot, baldıran, deli kenker, turpotu, tilkişen ve ada marulu gibi yöresel ürünler ön planda olacak.
Bunun yanı sıra; Deli Kenker Dolması, Külür, Çetimek Pidesi, Havanda İncir, Mart Mantarı Kavurması ve Labada Dolması gibi geleneksel lezzetler de ziyaretçilerle buluşacak.
Kültür, sanat ve paylaşımın buluşma noktası
Bodrum Acı Ot Festivali yalnızca bir gastronomi etkinliği değil; aynı zamanda bilgi, kültür ve üretimin paylaşıldığı bir platform olma özelliğini sürdürüyor.
Festival programı kapsamında: Kültür, sanat ve sağlık temalı söyleşiler, Yerel üretici buluşmaları, El emeği ürün stantları, Atölye ve etkinlikler, iki gün boyunca ziyaretçilerin deneyimine sunulacak.
Herkese açık, ücretsiz bir festival
Girişi ücretsiz olan festival, 28 Mart Cumartesi günü başlayacak ve 29 Mart Pazar akşamına kadar devam edecek.
Bodrum’un yerel değerlerini ön plana çıkaran bu özel organizasyon, her yaştan ziyaretçiyi Ortakent Köyiçi’nde buluşturmaya hazırlanıyor.
Bodrum’un Tarihi Yel Değirmenleri İçin Fikir Projesi Yarışması Başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan’dan 2 B arazileri için adil fiyatlandırma talebi
Belediyeden Yanan Ormanlık Alanda Fidan Dikim Etkinliği
Muğla'da işsizlik oranı yüzde 6,5 olarak kaydedildi
Yangın Güvenliği Bilinci Artırılıyor
Eski eşini öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi
ADD Bodrum’dan Net Mesaj: “Kavga Değil Birlik”
Bodrum’da Yılın İlk Kadın Buluşması Gerçekleşti
Orman Haftası’nda Çocuklara Doğa Bilinci Aşılandı
Bodrum, 2026 Turizm Sezonuna Hotel Show ile Güçlü Giriyor
Bodrum FK'den Ali Habeşoğlu ile Arlind Ajeti'ye milli davet
Bodrum'da göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlı tutuklandı
7. Bodrum Acı Ot Festivali’nde Suzan Kardeş Sahne Alacak
Bodrum'da 7 motoryatın yanarak battığı limanda temizlik çalışması başlatıldı
Yalıkavak marinada demirli 8 motoryatı etkileyen yangın kontrol altına alındı
Bodrum'da konteynerlerde çıkan yangın söndürüldü
Bodrum'da 33 düzensiz göçmen yakalandı
Bodrum Belediyesi Minik Yüzleri Güldürdü
40 Yıllık Gelenek Türkkuyusu Mahallesi’nde Devam Etti
Bodrum Belediyesi Ramazan Ayında da Vatandaşların Yanında
Bodrum'un son sünger avcısı "Aksona Mehmet" 64 yıllık teknesini denize indirdi
Yalıkavak Lions Kulübü’nden Dirmil Mahallesi’nde İftar Daveti
MEMLEKET SOFRASI - Çökertme kebabı
Kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü
Sipay Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Kültür ve Doğa Yürüyüşleri Kışladağ’da Devam Etti
Bodrum Acı Ot Festivali 2026 İçin Geri Sayım Başladı!
Başkan Mandalinci Kademe’de Sahura Katıldı
Bodrum’da Kültürel Miras Dijitalleşiyor
Sağlık Bakanı Memişoğlu Muğla'da açıkladı: "Muğla'da şehir hastanesinin planlanması tamamlanmak üzere"
Yükleniyor



