16696,88%1,56
43,50% 0,06
51,51% 0,16
7104,26% 2,84
11786,68% 0,00
Stat: Bodrum İlçe
Hakemler: Turgut Doman, Abdullah Bora Özkara, Yusuf Bozdoğan
Sipay Bodrum FK: Sousa, Celustka, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk Şen, Mohammed (Dk. 90 Enes Öğrüce), Ahmet Aslan, Brazao (Dk. 64 Samet Yalçın), Dimitrov (Dk. 87 Haqi Osman), Seferi (Dk. 87 Kenan Özer), Puşcaş (Dk. 87 Celal Dumanlı)
Adana Demirspor: Vedat Karakuş, Semih Güler, Gravillon, Alioui (Dk. 68 Nourani), Manev, Aimbetov (Dk. 46 Yusuf Barasi), Abdulsamet Burak (Dk. 88 Ozan Demirbağ, Salih Kavrazlı (Dk. 46 Bünyamin Balat), Maestro, Ali Yavuz Kol (Dk. 82 İzzet Çelik), Arda Okan Kurtulan
Goller: Dk. 13 ve 82 Puşcaş, Dk. 54 Seferi (Sipay Bodrum FK), Dk. 60 Gravillon (Adana Demirspor)
Sarı kartlar: Dk. 50 Arda Okan Kurtulan, Dk. 58 Semih Güler, Dk. 73 Nourani, Dk. 80 Vedat Karakuş, Dk. 90+9 Manev (Adana Demirspor), Dk. 59 Ajeti, Dk. 61 Brazao (Sipay Bodrum FK)
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Sipay Bodrum FK, Adana Demirspor'u 3-1 yendi
54. dakikada, Sipay Bodrum FK'nin kazandığı kornerde, top savunma oyuncularından döndü. Seferi'nin sert vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0
60. dakikadaki Adana Demirspor atağında Gravillon'un sert vuruşunda top filelere gitti: 2-1
63. dakikada gelişen atakta Adana Demirsporlu oyuncu Ali Yavuz Kol'un vuruşunda, topu kaleci Sousa kontrol etti.
74. dakikada ceza sahası önünden Seferi'nin kullandığı serbest vuruşta, kaleci Vedat Karakuş topa hakim oldu.
78. dakikada ceza sahasında kaleci Vedat Karakuş’un müdahalesiyle Dimitrov yerde kaldı. Pozisyonun ardından VAR kontrolü yapıldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.
81. dakikada Seferi'nin kullandığı penaltıda top üst direkten oyun alanına döndü. Samet Yalçın'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarıya gitti.
82. dakikada Sipay Bodrum FK oyuncusu Puşcaş'ın ceza sahası içinden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-1
Müsabaka, ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.
Sipay Bodrum FK-Adana Demirspor maçının ardından
Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ligde her maçın zor olduğunu söyledi.
Takımının Adana Demirspor'u 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Taşdemir, rakibin üç deplasman maçında çok doğru oynadığını, ikisinde 1 farkla mağlup olduğunu ve birinde de berabere kaldığını hatırlattı.
Yavaş yavaş lige alıştıklarını dile getiren Taşdemir, "Maçı kazandığımızda bize çok şeyler kazandıracağını biliyorduk. Bizim için her şey bir ilk. İlk iki hafta üst üste galibiyetimiz. Bizim için önemli ve güzel, sonu da böyle bitince çok daha güzel oldu. Oyunun belli dönemlerinde rakibimiz üstünlüğü ele aldı. Ama genelinde bizim üstün olduğumuz bir maçtı. Çok güzel goller oldu, oyuncularım maçı kazanmayı bildi. Bugünü güzel bir şekilde atlattık ama ligin zorluğu devam ediyor. Zorluklarla biz de boğuşmaya ve kendimize yukarılarda yer edinmeye, oynadığımız oyunla da keyif vermeye devam etmek istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.