Tarih: 18.08.2018 08:24
Bodrum Deneme Sahnesi yeni etkinliklerle seyirci karşısında
1 Mayıs’ta açılışı gerçekleşen ve o tarihten beri tiyatro gösterimleri, yazar okumaları, atölye çalışmaları ve son olarak 23-30 Temmuz tarihleri arasında 1. Tiyatro Festivalini gerçekleştiren Bodrum Deneme Sahnesi, Ağustos ayında yine dopdolu bir program ve yeni etkinliklerle seyircilerini karşılayacak.
Haftalık program:
Bodrum Deneme Sahnesi’nde, her Pazartesi ve Cumartesi günü saat 21.00’de,“Düğüm”adlı oyunu izleyebilirsiniz. Arif Akkaya’nın yönettiği Güliz Pilge ve Selda Özbek Orpak’ın oynadığı “Düğüm”, bir anne ve öğretmen ekseninde gelişen bir hikâye ile günümüz dünyasının eğitim sistemini sorguluyor.
Atölye çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor; Pazartesi ve Cuma günleri Ani H. Pekman ile çocuklara Yaratıcı Drama Atölyesi, Salı ve Perşembe günleri Ceren Emre ile çocuklara ve yetişkinlere Bale ve Modern Dans Atölyesi, Salı ve Cuma günleri Arif Akkaya ile yetişkinlere Oyunculuk Atölyesi,ve Çarşamba ve Pazar günleri Konservatuara Hazırlık Atölyesi aynı saatlerde yer alacak.
Yeni atölye:
Ağustos ayında, Bodrum Deneme Sahnesi, atölyelerine bir yenisini ekliyor; katılımcılarından gelen istek üzerine, 15 Ağustos’tan itibaren her Çarşamba ve Cuma, 18.00-19.30 saatleri arasında Burteçin Zoga ile Etkili ve Doğru Konuşma atölyesi gerçekleşecek. Burçetin Zoga atölyesinde, ses, konuşmada tavır, konuşmacı özellikleri, konuşma sırasında yapılan önemli hatalara değinmenin yanı sıra, doğaçlama, nefes kontrolü ve beden diliyle ilgili çalışmalar da gerçekleştirecek.
Yeni Gösteriler:
“Kendimi Çalıyorum”
Bu ayın yenilikleri arasında ilk sırada Gökçe Gürçay’ın sunduğu, “Kendimi Çalıyorum” adlı tek kişilik gösteri var: Gevende grubundan ve Kekeça’dan (Kendi Kendini Çal) tanıdığımız müzisyen Gökçe Gürçay, 15 ve 28 Ağustos Çarşamba günleri saat 21.00’de tek kişilik gösterisini sunacak; ailecek izleyebileceğiniz bu gösteride kahkahalı anlar garanti.
“Midas’ın Kulakları”
Bodrum Deneme Sahnesinde bu ayın en sevindirici haberlerinden biri de yeni çocuk oyunu. Güngör Dilmen’in bir klasiğe dönüşmüş olan eseri “Midas’ın Kulakları”, kuklalı bir çocuk oyunu olarak karşımızda. Ani H. Pekman’ın yönettiği oyunda, Irmak Akpınar,Özge Bahçecik, Ani H. Pekman, Ezgi Metin, İlkay Zengin oynuyor.Müzik tasarımı Ayşe Akarsu ve Gökçe Gürçay’a ait olan “Midas’ın Kulakları”, 18 Ağustos’tan itibaren her Cumartesi saat 14.00’de Bodrum Deneme Sahnesinde.
Tüm atölye ve gösteriler için bilgi ve rezervasyon: 0553 177 48 34
Adres: Bodrum Deneme Sahnesi, Kale İş Merkezi, A Blok no:28, Konacık
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —