Tarih: 20.05.2017 11:50

Aksona’dan Samsun’a 19 Mayıs selamı

Facebook Twitter Linked-in

Her bayram teknesini bayraklar ve Atatürk posteriyle süsleyen ünlü Bodrum süngercisi Aksona Mehmet bu yıl da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda geleneğini sürdürdü.

Aksona Mehmet’in, oğlu Fatih Baş’ın da varaklarında bulunduğu gençler ellerine “19 Mayıs, Atam izindeyiz, 19 Mayıs’ta Bodrum’dan Samsun’a merhaba!” yazılı dövizlerle poz vererek 19 Mayıs’ın asıl kahramanı Samsun’a selam gönderdi.

Bodrum Yeniköy’de bağlı olan teknesinde çekilen bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaşan Fatih Baş duygularını şu sözlerle anlattı: “Bu gençlerin tek yolu senin yolundur Atam. Bu maviliklerde, senin o masmavi gözlerini anımsar hep bu yürek Atam. 19 Mayıs Spor ve Gençlik Bayramımız kutlu ve mutlu olsun. 19 Mayıs'ta da Bodrum'un o eşsiz maviliklerinden Samsun'un o hırçın maviliklerine selam olsun.”

Haber: Yeliz Yavaş 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —