Tarih: 03.05.2017 14:34

Ankaralılar bu gecede buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Bodrum eğlence sektöründe bir ilk olan “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” düzenleyeceği gece ile Ankaralıları ve Bodrumluları bir araya getirecek.  ART Consultancy bünyesinde yer alan ve Bodrum’daki eğlence sektörüne “Bizimki Bi Angara Meyhanesi” sloganıyla yeni bir soluk kazandıran La Bebe, Ankara eğlence kültürünü tanıtmaya devam ediyor. Şimdi de özel bir geceye hazırlanan bulunan ART Consultancy Yönetim Kurulu Başkanı Arda Tekbaş şunları söyledi:

“Bodrum’da yaşayan ve Bodrum’a gönül verenleri hedeflediğimiz gibi turizm sektöründe de iddiamızı sürdürmeyi ve organizasyonlarda ev sahibi olmayı devam ediyoruz. 20 Mayıs akşamı düzenleyeceğimiz Ankara gecesinde, hem Ankara eğlence kültürünü yaşatıp hem de unutulmaz bir gece yaşatacağız. Bu özel gecede, Ankaralı sanatçı Mustafa Taş ve ekibinin canlı performansı ile Bodrum’da daha önce benzeri yaşanmamış bir gece olacak.”  

Tekbaş’tan yeni mekân müjdesi

Bodrum’daki eğlence sektöründe bir numara olmayı hedeflediklerini belirten Tekbaş, yeni bir mekân açmak üzere olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Bodrum’da açılacak yeni eğlence mekânımızın yeri ve lokasyonu şimdilik gizlidir. “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” mekânımızın konsepti dışında olacak olan bu yeni eğlence mekânında, sürpriz sanatçılar, dünya mutfağı ve Osmanlı mutfağını birleştirerek özel konukları ağırlayacağız. Mekânın ismi ise ‘Sen Hayırdır’ olacak. Kaliteli kadromuz ile çalışmaları devam eden yeni mekânımız sezona hazır olacak.”    

Haber Merkezi  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —