Tarih: 08.09.2025 09:21

“Metreküp Bodrum’da Eylül Akşamları: Kahkaha, Nostalji ve Müzik Buluşuyor!”

Facebook Twitter Linked-in

Bodrum’un kültür-sanat merkezi Metreküp Bodrum, Eylül ayını birbirinden özel etkinliklerle karşılıyor. Açık hava sinemasından stand-up gösterilerine, klasik müzikten kahkahaya uzanan dopdolu bir program bu hafta izleyicileri bekliyor.

10 Eylül Salı – 21:00

Açık Hava Sineması – “Her Şey Çok Güzel Olacak”
Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından “Her Şey Çok Güzel Olacak”, Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’un unutulmaz performanslarıyla 10 Eylül Salı Akşamı Metreküp Bodrum’un büyülü atmosferinde seyirciyle buluşuyor. Bodrum’da Eylül akşamının tadını çıkaracağınız, yıldızların altında nostalji ve kahkaha dolu bir film deneyimi sizleri bekliyor.

 

11 Eylül Çarşamba – 21:00

Safa Sarı Stand-up Gösterisi
“Çok Güzel Hareketler 2”nin sevilen isimlerinden Safa Sarı, tek kişilik stand-up gösterisiyle 11 Eylül Çarşamba akşamı Metreküp Bodrum sahnesinde! Herkese açık, bol kahkahalı bir akşam için yerinizi ayırın.

 

12 Eylül Perşembe – 21:00

Hidayet Tılı – Revizyon
YouTube’daki “Hayatımı İzliyorum” projesiyle büyük ilgi gören Hidayet Tılı, tek kişilik stand-up gösterisi Revizyon ile 12 Eylül Perşembe akşamı  Bodrumlu mizahseverlerle buluşuyor.

 

14 Eylül Cumartesi – 19:30

Yazın Klasikleri-İzmir Barok Konseri

Yazın Klasikleri – Metreküp Bodrum Konserleri, zarafetiyle sanatseverleri büyülemeye devam ediyor. Türkiye’de ilk kez barok dönem çalgılarını kullanarak barok üslupla konser gerçekleştiren İzmir Barok, Metreküp Bodrum sahnesinde sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Barok Müziğin büyüleyici dünyasına davetlisiniz!

Linet Şaul – Soprano

Alpaslan Sevim – Counter Tenor

Güzin Teoman Özdamar – Barok Obua

Hakan Özaytekin – Barok Keman

Bülent Oral – Viola da Gamba

Özlem Ebesek – Klavsen

Ali Çetir – Perküsyon

Sanat Koordinatörü: Numan Pekdemir

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —