Tarih: 31.08.2023 09:08
Bodrum’da Zafer Bayramı kutlamaları
Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Üsteğmen Cihan Şedit, Büyük Zafer'in yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Şedit, Türk Milleti'nin, kahraman Türk ordusu ile birlikte eşine tarihte eşine az rastlanır bir zafer kazandığını ifade etti.
Törene Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi, gaziler, öğrencler ve vatandaşlar katıldı.
İlçede kutlamalar kapsamında akşam fener alayı düzenlenecek.
Dalaman ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi törenle Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci ve aileleri, şehit ile gazi yakınları katıldı.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —